Sport en Gezondheid

Fit en gezond blijven: voor begeleiding, vragen en lidmaatschappen kunt u in de Kolenkitbuurt bij verschillende organisaties terecht:

Zijn we iets vergeten? Suggesties zijn altijd welkom.

A.V.V. Sloterdijk

Voetbalvereniging A.V.V.Sloterdijk speelt op het sportpark Multatuli, dat ligt aan de Roos van Dekamaweg 4. De club bestaat als sinds 22 november 1917. De clubkleuren zijn blauw/wit. Sloterdijk heeft een zaterdag- en een zondagafdeling: van pupillen tot veteranen.

Sportvereniging v.d. Vathorst

Sportvereniging v.d Vathorst is op 01-12-1984 opgericht in de Kolenkit buurt, Bos en Lommer (Amsterdam). V.d. Vathorst heeft vele kampioenen en wereldkampioenen voortgebracht met wedstrijden over de hele wereld. Rik v.d Vathorst, Rayen Simson, Robby Nelson, Benito Caupain, Rene Rooze, Sanin Attaf en Marvin Irion. Tegenwoordig zitten we ook niet stil en hebben veel opkomend talenten.

Sanitas

Aan Bos en Lommerweg 357 vindt u gezondheidscentrum Sanitas. Gezondheidcentra van Sanitas streven naar gedegen en vakkundige zorg waarbij de mens centraal staat: dichtbij de mens staan, laagdrempelig en toegankelijk zijn voor iedereen.